ParcisPoints login
+31 (0)85 877 1007

Even voorstellen

De oprichter van RegoParcis is Antoine Hegeman. RegoParcis ging onder zijn hoede van start als specialist in flexibele facilitaire ondersteuning voor automotive en telecom gerelateerde zaken.

Sindsdien heeft RegoParcis een baanbrekende ontwikkeling doorgemaakt. De focus werd steeds meer verlegd van puur beheer en ontzorging naar het stimuleren van bewustwording en gewenst, duurzaam gedrag.

Voor RegoParcis is dit commitment aan duurzaamheid een logische keuze. Antoine: ‘Het past bij onze visie waarin praten over duurzaamheid wordt omgezet in concrete praktische oplossingen. De organisaties zitten zelf achter de knoppen, maar met alle faciliteiten die RegoParcis biedt. Want ons unieke ParcisPoints-programma biedt een pasklare en gebruikersvriendelijke oplossing voor bewuster en duurzamer omgaan met middelen. Of het nu gaat om het gebruik van leaseauto’s, smartphones of e-learningmodules. De organisatie wint door lagere kosten en zijn medewerkers en klanten mogen meegenieten van hun eigen inspanningen. De beste manier om bewustwording te stimuleren is voor alle partijen een win-win situatie te creëren. Je hoeft er geen wezenlijk andere keuzes voor te maken.

Wij bieden geen ingewikkelde toestanden, maar gewoon elke dag eenvoud, gemak en overzicht. Op een manier die tegelijkertijd leidt tot bewustwording en besparing, gedrag gericht op duurzaamheid. Ons ParcisPoints-programma biedt niet alleen winst voor de organisatie en medewerker of klant, maar lange termijn winst voor iedereen. Duurzaam dus!’

Antoine Hegeman wordt bijgestaan door een sterk en gemotiveerd team. Antoine: 'We hebben alle disciplines in huis: programmeurs, marketing- , verkoop- en supportmedewerkers. Daarmee zijn wij in staat om daadkracht en innovatie te bieden. We groeien elk jaar, hebben klanten in de retail, accountancy, ICT, advocatuur, automotive en (semi-)overheid en zijn inmiddels 15 man sterk.’

Powered by RegoParcis

0

Live
vandaag

0

Euro's bespaard
vandaag

9725470

CO2 bespaard
vandaag

140

e-Learners
vandaag